0
Vaša Košarica

Mnenja

Družina Sedej.

Nekateri pravijo, da moraš v “rož’ce” verjeti. Naj vam zaupam skrivnost. Ko sem bila prvič pri njih, v nič nisem verjela, zato tudi vi ne rabite verjeti, samo pridno jemati jih je potrebno, kot vsa ostala zdravila, ostalo naredijo same. Ko vzamemo antibiotik traja nekaj dni da “prime” radi porečemo, tako je tudi z rož’cami, dajte jim čas, da lahko začnejo delovati.

Posebnost družine Sedej je, da te vedno sprejmejo. Z vsem svojim bogatim znanjem, s srčnostjo in skrbnostjo, za nas pripravijo preparat, da nam pomaga k ozdravitvi.

Mene in moje najbližje so rešili iz kritične zdravstvene situacije.

Vsaj enkrat na leto se obrnem na njih, če ne drugo, da z rož’cami dvignem imunski sistem.

Dovolite, da izkoristim priložnost in se družini Sedej zahvalim za vsa njihova odrekanja, skrb in srčnost, ki nam jo poleg bogatega znanja darujejo leta in nam s tem pripomorejo, da jaz in moji najdražji živimo in ustvarjamo.

Želim vam, da bi še dolgo opravljali svojo čudovito poslanstvo.

Uljana Brunšek

Več kot leto dni sem imela ponavljajoče se angine. Antibiotike sem jemala skoraj vsak mesec proti koncu tudi 2X mesečno. Zaradi nenehnih bolniških sem bila izredno pod stresom. Ob zadnji “angini” sem se odločila, da obiščem zeliščarstvo Sedej.

Gospa Agata mi je ob pregledu urina povedala, da nimam angine ampak hude težave z želodcem (želodčno kislino), zaradi katere imam izredno vneto grlo. Odločila sem se, da grem še k osebnemu zdravniku, ki mi je ob hitrem pregledu grla kot mnogokrat do sedaj brez brisa, postavil diagnozo angina in mi spet želel dati antibiotike. Odločno sem tokrat zahtevala bris in povedala diagnozo gospe Agate. Bris je bil negativen. Dobila sem tablete za želodec. Po enomesečnem jemanju tablet in hkratnem pitju zeliščnega sirupa ter čajev se je zdravje drastično popravilo, tako da sem nehala s tabletami in nadaljevala samo s sirupom in čaji. Od takrat sem odličnega zdravja.

Zeliščne pripravke zadnjih nekaj mesecev pije tudi 2,5 letna hčerka, ki obiskuje vrtec. Je bistveno bolj trdnega zdravja. Tudi, če stakne kakšno bolezen v vrtcu, jo preboli hitreje in brez antibiotikov kot prej. Okus sirupa je za otroke prilagojen, tako da ga pije z veseljem.

Ana, Postojna

Tako kot vsi starši sva si tudi midva z možem želela družino. Vendar nama sprva ni šlo vse po načrtih.

Obiskovala sva tudi ambulanto za reprodukcijo, kjer so sprva menili, da je vse v redu in ne vidijo težav. Oba z možem sva imela dobre izvide. Po nekaj neuspelih poizkusih oploditve z biomedicinsko pomočjo (IVF) so zdravniki podali mnenje, da s starostjo ženski pada količina in kvaliteta jajčec primernih za oploditev. To naj bi bilo tudi pri nama.

Bila sva obupana, žalostna, da ne omenjam bolečin v trebuhu in krvavitev, ki so mi jih povzročile različne hormonske terapije. Nisva razumela kaj se dogaja, kajti izvidi so bili dobri, stroka pa je bila mnenja, da je malo verjetnosti za uspeh. Edino osebna zdravnika (splošni in ginekolog) sta nama stala ob strani za kar sva hvaležna.

Spodbudo, da sva šla na Drenov Grič nama je dala družinska prijateljica, čeprav sem sama pred leti že bila tam, se zdaj nisem spomnila. Prve besede ge. Agate, ko je pogledala urin, so bile: »z vama je vse v redu, oba sta vitalna in vi boste zanosila, lahko že pri naslednji ovulaciji in ni pomembno ali po naravni poti ali s pomočjo medicine«. Dobila sva čaje in sirup, ter pričela s terapijo. Že po kakšnem tednu so izginile bolečine v trebuhu in krvavitve, kar je bilo za mene veliko olajšanje. Po nekaj tednih pa tudi menstruacije ni bilo :-). Ja, noseča sem s pomočjo »rožic« ge. Agate. Pa ne samo rožice, tudi energija, ki ti jo da ga. Agata, ti pogreje dušo, da lahko verjameš vase.

Pohvalila bi tudi način terapij in sicer, da se priznava in spoštuje uradna medicina, ter vzporedno terapije z zelišči. Vsak mora najti svoj način. Midva z možem verjameva v rožice in znanje ge. Agate, za kar ji bova večno hvaležna.

Breda in Jernej, Ljubljana